Robotla evlenen Aleyna Tilki'den düşündüren açıklama

Yaptığı açıklamalar ve hareketlerle sosyal medyada sıklıkla gündem olan genç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde Sır şarkısının tanıtım çekimlerinde bir robotla evlenmişti. Tilki bu hareketiyle ilgili düşündüren bir açıklamada bulundu.

Yaptığı şarkılar kadar söylemleriyle de magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan şarkıcı Aleyna Tilki, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Bir magazin figürü olup olmadığı sorusuna yanıt veren Tilki, "Ben onlara çok gülüyorum. Eskiden de her gün manşetlerde değil miydim? Zaten ben hep böyle anıldım zaten hep magazin figürüydüm ve hep konuşuldum. Her zaman formüllü şeyler yapmak yerine bazen de gönlümü görsünler isteyemez miyim? Hep bir formül yaparsam kalbin ne yapacak? Kalbimden geçeni yapacağım." dedi.

Geçtiğimiz günlerde yeni şarkısı 'Sır' için bir tanıtım çekimi düzenleyen ve bu anlarda bir robotla evlenen Tilki, bu durumla ilgili olarak şunları söyledi:

"Robotla evlendim belki herkes öyle bir şey yapmamı istemedi ama ben belki de paralel evrende öyle bir hikaye içime doğdu. Beni eleştirebilirler kalbimi ve hissettiklerimi asla eleştiremezler."