Robocop filmi oyuncuları kimler, konusu ne? İşte Robocop filmi konusu!

Bu akşam Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Robocop konusu ve oyuncu kadrosunda birçok ünlü isim yer alıyor. Yönetmen koltuğunda José Padilha oturuyor. 2014 yapımı olan filmin seneler için birden fazla çekimi yapıldı. Robocop konusu nedir? Robocop filmi oyuncuları kimdir? Film, sinema severlerin karşısına Aksiyon, Bilimkurgu türlerinde çıkacak.

Robocop filmi Hollywood'da yıllardır farklı versiyonları çekiliyor. Film, bu akşam Show Tv ekranlarında saat 20:00’da izleyici ile buluşacak. 2029 yılında geçen film Robocop konusu nedir? Robocop filmi oyuncuları kimdir? 2014 yapımı filmin yönetmen koltuğunda ise José Padilha bulunuyor. 

ROBOCOP KONUSU NEDİR?

Yıl 2029′dur ve çokuluslu şirket OmniCorp, robot teknolojisinin merkezindedir. İnsansız uçakları dünya çapındaki Amerika savaşlarını kazanmaktadır, şimdi ise bu teknolojiyi sivil cepheye getirmek istemektedirler. Alex Murphy sevgi dolu bir koca, baba ve Detroit’de suç ve yolsuzluğu engellemek için elinden geleni yapan iyi bir polistir.

Bir görev sırasında ciddi anlamda yaralandıktan sonra, OmniCorp Alex’in hayatını kurtarmak için robotik bilimlerini kullanır. Çok sevdiği şehrin sokaklarına inanılmaz yeni yeteneklerle döner, fakat sıradan bir adamın daha önce asla karşılaşmadığı durumlar ile birlikte…

ROBOCOP FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

Robocop filminin oyuncu kadrosunda Joel Kinnaman, Gary Oldman, Abbie Cornish, Michael Keaton gibi isimler yer alıyor.