Rihanna'nın sevgilisi ASAP Rocky, hayranından özür diledi

Met Gala'da boy gösteren Rihanna'nın çocuklarının babası ünlü rapçi ASAP Rocky, kırmızı halı öncesi başına gelen olayla gündeme geldi. Hayranının sosyal medya üzerinden yaptığı gören ASAP Rocky özür dilemesi ile alkış topladı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

1 Mayıs'ta gerçekleştirilen moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala'ya katılan ünlü isimler New York Metropolitan Müzesi'nin merdivenlerinde objektiflere poz verdi.

İkinci bebeğine hamile olan ve giydiği beyaz elbisesinin yanı sıra belirginleşen karnıyla törenin en dikkat çeken isimlerinden olan Rihanna'nın sevgilisi ve çocuklarının babası rapçi ASAP Rocky, Met Gala'da kırmızı halıya çıkmadan önce, ilginç bir olay yaşandı.

ASAP ROCKY HAYRANINDAN ÖZÜR DİLEDİ

İkili galadan önce kalacakları otele ulaşmaya çalışırken, ASAP Rocky otelin girişinin önündeki barikatın üzerinden atladı. Rapçi, bu sırada yanlışlıkla hayranının omzunu destek olarak kullandı ve üstünden atladığı kişinin gözlüklerinin yüzünden kaymasına sebep oldu. Bunun üzerine ünlü ismin Maddy adlı söz konusu hayranı, "ASAP Rocky az önce kelimenin tam anlamıyla üzerimden atladı" mesajını yazdığı bir Tweet atarak, dağılmış saçlarını ve yüzünden kaymış gözlüğünü gösterdi. ASAP Rocky, Maddy'yi takip etti ve ondan "Benim hatam tatlım" sözleriyle özür diledi.

Met Gala 2023'e ünlü isimler tarzı ile damga vurdu! Kırmızı halıda şıklık yarışı

Karlie Kloss hamile olduğunu Met Gala'da duyurdu

Met Gala 2023'e ünlü isimler tarzı ile damga vurdu! Kırmızı halıda şıklık yarışı

Met Gala'ya giden Paris Hilton'a büyük şok! Çevreci grup yolunu kesti

Serena Williams'tan güzel haber geldi... İkinci kez anne olacağını duyurdu