Rihanna'nın başı takıntılı hayranıyla dertte! Polis evine baskın düzenledi

İkinci kez anne olmaya hazırlanan dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın takıntılı hayranı ile başı derde girdi. Rihanna'ya evlilik teklif etmek için evine girmeye çalışan takıntılı hayranı, tutuklandı. Ünlü şarkıcı, konuya ilişkin herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Rapçi ASAP Rocky ile uzun süredir birliktelik yaşayan ve 13 Mayıs 2022'de ilk çocuğunu dünyaya getiren Barbadoslu ünlü şarkıcı Rihanna, şimdilerde ikinci kez anne olmak için gün sayıyor. Doğuma kısa bir zaman kalması nedeniyle bebeği için hazırlıklara başlayan Rihanna, geçtiğimiz sabah korumaları ile birlikte bir bebek mağazasına girip doğacak bebeğine kıyafet aldı.

Doğal hali ile objektiflere yansıyan şarkıcı, mağazaları gezerken dışarıda bekleyen korumaları Rihanna'ya mağazadan çıktıktan sonra yürürken ve otomobiline binerken eşlik etti ve adeta etrafında kuş uçurtmadı.

Ancak aynı gün Rihanna'nın Los Angeles'taki evinde büyük bir panik yaşandı. Adı açıklanmayan bir adam ünlü şarkıcının evine gelip içeri girmek için hareketlenince evdeki personel hemen yardım çağırdı ve Rihanna'nın evinin çevresi bir anda sayısız polis arabası ve etrafta koşturan polis memurlarıyla doldu.

Polisler tarafından sorgulanan adamın üzerinde silah taşımadığı ve eve fiili olarak girip bir suç işlemediği için daha sonra serbest bırakıldığı açıklandı.