Rihanna, Suudi iş insanı Hassan Jameel ile evlilik planı yapmadıklarını açıkladı

Dünyaca ünlü yıldız Rihanna milyarder sevgilisi Hassan Jameel ile birlikte yaşamaya başladığında bu yana gündemden düşmüyor. Önceleri ilişkilerini saklamayı tercih eden çift kameralardan kaçamaz hale geldiler. 31 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı Rihanna son yaptığı açıklamada hayranlarını şaşırttı.

1

Dünyaca ünlü yıldız Rihanna milyarder sevgilisi Hassan Jameel ile birlikte yaşamaya başladığında bu yana gündemden düşmüyor. Önceleri ilişkilerini saklamayı tercih eden çift kameralardan kaçamaz hale geldiler. 31 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı Rihanna son yaptığı açıklamada hayranlarını şaşırttı. İşte Rihanna'nın açıklaması...

Dünyaca ünlü yıldız Rihanna, Interview dergisine konuştu. 31 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı, özel hayatıyla ilgili konuştu.

"Sevgilimi öğrenmek istiyorsanız, onu Google'lamayı deneyin" şeklinde konuşan Rihanna, "Aşık hissediyor musunuz?" sorusuna "Elbette, ona aşığım" yanıtını verdi.

İki yıldır birlikte olduğu Suudi iş insanı Hassan Jameel ile evlilik planı yapmadıklarını belirtti.

Ünlü şarkıcı, "Bunu yalnızca Tanrı bilir. Biz plan yaparız, o da güler, öyle değil mi? Ama şu hayatta anne olmayı her şeyden çok istiyorum" dedi.

Yeni albüm çalışmalarından da bahseden şarkıcı, "Keşke bu işi birden bire yapabilsek, şu sıralar çok eğlenceli bir süreçteyiz" diye konuştu.

(Sabah)