Reytinglerde çakılan İkimizin Sırrı final yapıyor

ATV'de yayın hayatına başlayan İkimizin Sırrı dizisi beklenen reytinglere ulaşamayınca kanal kararını verdi. İkimizin Sırrı dizisi için final kararı alırken ekran macerasını 10. bölümüyle noktalayacak.

Oyuncu kadrosunda Aras Aydın, Leyla Feray Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu, Irmak Örnek ve Bestemsu Özdemir gibi isimlerin yer aldığı ATV'de ekrana getirilen İkimizin Sırrı dizisinden kötü haber geldi.

FOX TV'de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı'nın ardından ATV'de yayınlanan İkimizin Sırrı dizisi için de final kararı alındı.

Pazar akşamları izleyici ile buluşan İkimizin Sırrı dizisi beklenen reytingleri elde edemedi ve ilk 10'a giremedi. Kanal, dizi için final kararı aldı. İkimizin Sırrı'nın final bölümü 10 Ekim Pazar akşamı ekrana gelecek.

İKİMİZİN SIRRI DİZİSİNİN KONUSU

Yedi yaşındaki kızı Hayal ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat, biricik kızını masallarla, oyunlarla hayatın güzelliğini ve umudu aşılayarak büyütmektedir. Ancak anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal'in yolu bir trafik kazasında Alp Karahun ile kesişir.