Renee Zellweger'dan yaşlanma karşısı ürünlere garip yorum: Artık değerli değil miyim?

Dünyaca ünlü oyuncu Renee Zellweger, yaşlanma karşıtı güzellik ürünleri için yaptığı eleştiri ile gündeme geldi. Reklamları hedef alan Renee Zellweger, ''Onların tüm kremlerini, karışımlarını ve bize satmak istedikleri onca çöpü satın alırsak gerçek yaşımıza bakmamıza gerek olmadığını söyleyen tüm bu reklamlar da nesi? Ben 53 yaşındayım diye artık değerli olmadığımı mı söylüyorsunuz?'' dedi.

Amerikalı aktris Renee Zellweger, "anti-aging" olarak adlandırılan yaşlanma karşıtı güzellik ürünlerine ve reklamlarına gösterdiği tepki ile gündeme geldi. Renee Zellweger, The Sunday Times gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Zellweger, güzellik ürünlerini kullanmadığını söyledi.

Ünlü oyuncu, "50 yaşına girmek tüm o saçmalıklar olmadan tam bir yeni başlangıç gibi geldi. Kafanızdaki tüm o sesleri ve insanların sizden beklentilerini, projeksiyonlarını dinlemeyi bırakabileceğiniz ve daha özgün bir şekilde kendiniz olabileceğiniz nokta. Hepinize iyi şanslar, çünkü benim yaşıma gelmek için çok fazla hayatta kalmanız gerekiyor, ben gücümü ve sesimi kazandım.

Onların tüm kremlerini, karışımlarını ve bize satmak istedikleri onca çöpü satın alırsak gerçek yaşımıza bakmamıza gerek olmadığını söyleyen tüm bu reklamlar da nesi? Ben 53 yaşındayım diye artık değerli olmadığımı mı söylüyorsunuz? Bunu mu söylüyorsunuz? Mutlak en iyi, en enerjik halinizle siz olmak ile olmadığınız biri olmayı istemek arasında büyük bir fark var. Enerjik ve güzel olmak için yaşınızı kabullenmelisiniz, yoksa özür dileyerek yaşarsınız ve bana göre bu hiç de güzel değil." dedi.