Reha Muhtar ile Deniz Uğur'un velayet davasında şaşırtan karar

Deniz Uğur ile Reha Muhtar arasında devam eden velayet davasında yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme, Deniz Uğur ve Reha Muhtar'ın, İstanbul Adli Tip Kurumu'nun mahkemeye bildireceği bir randevu gününde fotoğraf ve kimliklerini hazır bulundurarak Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine karar verdi.

Oyuncu Deniz Uğur ile haber spikeri Reha Muhtar bir dönem evli kalmış ve çiftin biri kız, biri erkek ikiz çocukları olmuştu. Deniz Uğur ile Reha Muhtar arasında devam eden ikiz çocukları Mina Ve Poyraz'ın velayet davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Sabah'tan Arzu Kaya'nın haberine göre; İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen velayet davasında mahkeme, Okan Üniversitesi Hastanesi, İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastanesi, Özel Acıbadem Maslak Hastanesi, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ve Bakırköy Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastaneleri'ne yazı yazılarak davalı ve davacının epikriz raporları ile beraber reçeteleri ve hastanede bulunan tüm kayıtlarının gönderilmesini istedi.

Mahkeme bununla beraber Deniz Uğur ve Reha Muhtar'ın, İstanbul Adli Tip Kurumu'nun mahkemeye bildireceği bir randevu gününde fotoğraf ve kimliklerini hazır bulundurarak Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine karar verdi.

Yine Sabah'ta yer alan bilgilere göre; Mahkeme Adli Tıp'tan tarafların iddia ve savunmaları doğrultusunda çocuklarına karşı ebeveynlik görevini yerine getirmelerine engel teşkil edebilecek ruhsal ve bedensel rahatsızlıkları bulunup bulunmadığı konusunda rapor hazırlamasını istedi.