Reha Muhtar hakkında kızından yeni iddia: Babam beni 4 yıldır dövüyor

Reha Muhtar ile Deniz Uğur'un davasında yeni ifadeler ortaya çıktı. İki ismin kızları, pedagog eşliğinde verdiği yeni ifadelerde babası Reha Muhtar hakkında yeni iddialarda bulundu. Deniz Uğur ise çocuklarının kendisinde kalmak istediklerini öne sürdü.

Deniz Uğur ile Reha Muhtar arasındaki çocuğa şiddet davasında sular durulmuyor. Oyuncu Deniz Uğur, eski eşi haber spikeri Reha Muhtar'ın uzaklaştırma kararını kaldırtmasının ardından çocukları ile beraber Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gitti ve tekrar koruma talebinde bulundu. Sabah'ta yer alan habere göre; Deniz Uğur, çocuklarının kendisine kalmak istediklerini, babaları Reha Muhtar'da kalmak istemediklerini öne sürdü.

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nde pedagog eşliğinde ifade veren çocuklardan kızları M.D., babasının kendisine şiddet uyguladığı iddialarında bulundu.

M.D., "Daha önce de beni dövdüğü için babamdan şikayetçi olmuştum ama ona üzüldüğüm için bu şikayeti geri almıştım. Babam beni 4 yıldır dövüyor. Ondan nefret ettiğimi düşünüyor, ruh haline göre de bana şiddet uyguluyor. Çoğunlukla kıyafetlerimin olduğu, görülmeyecek kısımlara tokat ve yumruklar atıyor. Beni ısırıyor. Daha önce de bardak fırlatmıştı, bir kez de bacağıma demir ile vurmuştu ve bacağım morarmıştı. Geçen hafta da saçımdan tutarak, beni yere yatırdı, kafama vurdu." gibi ifadeler kullandı.