Recep İvedik 7 dünya rekoru kırdı! Disney Plus milyonun üzerinde abone kazandı

Şahan Gökbakar'ın başrolünde yer aldığı ve senaristliğini üstlendiği Recep İvedik 7 dijital platform olan Disney Plus'ta izleyici ile buluştu. Türkiye pazarına yeni giren Disney Plus'ın yüzünü güldüren Recep İvedik 7 oldu. Son serisi ile büyük beğeni toplayan film platforma milyon üzerinde abone getirdi.

Şahan Gökbakar'ın hayat verdiği "Recep İvedik" karakterinin beyazperdeye aktarılmasının ardından yakından takip edilmeye başlandı. İzleyici tarafından uzun zamandır beklenen serinin son filmi Recep İvedik 7, geçtiğimiz günlerde Disney Plus'ta yayınlandı. Recep İvedik serileri de Netflix'ten Disney Plus'a geçiş yaptı. Tüm haklarını yüzü olduğu Disney Plus'a veren Şahan Gökbakar platformda rekor kırdı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, "Recep İvedik 7" dünya rekoru kırdı ve platforma milyonun üzerinde abone getirdi. Şahan Gökbakar'la hemen Recep İvedik 8 ve 9 için görüşmeler başladı.

Öte yandan ünlü komedyenin Disney Plus için çekeceği "Erdal ile Ece" dizisinin de hazırlıkları sürüyor. Gökbakar'ın çok sevilen filmi "Celal ile Ceren"in tarzında olan dizi, kadın erkek ilişkilerini esprili bir dille irdeleyecek. Togan Gökbakar'ın yöneteceği dizi yeni yılda sete çıkacak. Dizinin cast çalışmaları sürüyor.