Rapçi Drake'in korku dolu anları! Üstünde bıçak taşıyordu

Dünyaca ünlü rapçi Drake geçtiğimiz günlerde evinde korku dolu anlar yaşadı. Ünlü rapçinin evinin etrafında dolaşan kimliği belirsiz bir kadının üstünde kesici alet taşıdığı açıklandı. Olay yaşanırken evinde olan Drake panik dolu dakikalar yaşadı.

Ünlü Kanadalı rapçi Drake, evinin etrafında dolaşan bir kadın yüzünden zor saatler geçirdi. Salı günü rapçinin malikanesinin etrafında dolaşan kadın, şüpheli hareketleri ve kesici alet taşıması sebebiyle göz altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan Toronto polisi, kadının Drake'in evine girmeden önce yakalandığını açıkladı.

BIÇAK TAŞIYORDU

TMZ'ye konuşan yakın bir kaynak, ünlü rapçinin olay yaşanırken evde olduğunu, şüpheli kadın içeriye giremeden yakalandığını bildirdi. Üstünde bıçak taşıyan kimliği belirsiz kadının, güvenlik görevlilerine demir boru ile saldırdığı iddia edildi. Ancak Toronto polisi resmi raporda böyle bir kayıt olmadığını ve yaralanan kimse olmadığını açıkladı.

50.000 metrekarelik malikanesini Kanada'da 2 dönümlük bir arsa üzerine inşa eden Drake'in evinde, 2 sauna, masaj odası, 10 arabalık bir garaj, sinema salonu, basketbol sahası ve spor salonu bulunuyor.