Ramo'dan Arıza'ya sürpriz transfer! Rüzgar Aksoy dahil oldu

Yapımcılığını 03 Medya'nın üstlendiği başrollerinde Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın rol aldığı Arıza dizisi kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Son olarak İhtiyar karakteri ile Nursel Köse'nin dahil olduğu Arıza dizisine son olarak Ramo dizisinde rol alan Rüzgar Aksoy dahil oldu.

Show TV'de ekrana getirilen ve kısa sürede kemik bir izleyici kitlesi oluşturan Arıza dizisine sürpriz bir isim daha dahil oldu.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yer aldığı Arıza kadrosuna son olarak Ramo dizisinde rol alan başarılı oyuncu Rüzgar Aksoy da Arıza'nın kadrosuna dahil oldu.

Arıza kadrosuna, geçtiğimiz günlerde Dilberay'ın hayat hikâyesinin anlatıldığı filmde rol alan başarılı oyuncu Nursel Köse de dahil oldu.

RÜZGAR AKSOY KİMDİR?

Rüzgar Aksoy,1 Ocak 1981, İstanbul doğumlu, Türk oyuncu ve seslendirme sanatçısı. Rüzgar Aksoy, 1 Ocak 1981'de İstanbul'da doğdu. 2008-2010 yılları arasında Adanalı adlı dizide oynadı. 2013 yılında Afife Tiyatro Ödüllerinde Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal ya da Komedi Yardımcı Erkek Oyuncusu ödülünü kazandı. 14 Ocak 2020 tarihinden beri "Ramo" adlı dizide "Halef" karakterini hayat verdi.

Adanalı, Serçe, Türkan, Karakol, Annem Uyurken, Ah Nermin, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Kara Sevda, Yüz Yüze, Koca Koca Yalanlar, Keşif, Bir Zamanlar Çukurova, Ramo gibi projelerde rol aldı.