Ramo dizisinin Sibel'i Esra Bilgiç'ten ayrılık açıklaması

Diriliş Ertuğrul'un Halime Hatun'u ile yıldızı parlayan ve Ramo'nun Sibel'i olarak ekran hayatına devam eden Esra Bilgiç'ten yeni haberler gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu, Ramo dizisinden ayrılacağı iddialarına yanıt verdi.

TRT 1 ekranlarında yayınlandığı dönem fırtınalar estiren kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Didem Balçın, Osman Soykut, Kaan Taşaner, Hülya Darcan ve Hande Subaşı gibi oyuncuları barındıran dizi Diriliş Ertuğrul ile tanıdığımız Esra Bilgiç'ten yeni haberler gelmeye devam ediyor.

İlk oyunculuk deneyimi Diriliş Ertuğrul'da canlandırdığı Halime Hatun karakteri ile geniş bir hayran kitlesi yakalayan Esra Bilgiç, şimdilerde Murat Yıldırım ile Ramo dizisinde başrolleri paylaşıyor.

Show TV ekranlarında seyirci ile buluşan yeni dizisinde hayat verdiği Sibel karakteriyle adından söz ettirmeye devam eden 1992 doğumlu güzel oyuncu, gerek dizideki performansı gerekse de güzelliği ile göz doldurmaya devam ediyor.

Hayranları tarafından yer aldığı projelerdeki performansı ile takdir toplamaya devam eden ve ünü ülke sınırlarını aşan başarılı oyuncu, Ramo dizisinden ayrılacağına ilişkin çıkan iddialara yanıt verdi. Güzel oyuncu Bilgiç, sosyal medya hesabından "Arkadaşlar Ramo'dan ayrılmıyorum. Sevgiler." notunu düştüğü paylaşımında hayranlarına müjdeli haberi vererek rahat bir nefes aldırdı. 

Show TV'nin iddialı dizilerinden olan ve cuma akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen Ramo'da; Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Hakan Gerçek, Efsane Odağ gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Yasak Elma dizisine Nilperi Şahinkaya sürprizi! Ünlü oyuncu Cansu karakteriyle kadroya dahil oldu

Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel paylaştı! Mest eden fotoğraflarına beğeni yağdı

Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i Demet Özdemir paylaştı adeta beğeni yağdı