Ramo 17. bölüm fragmanı: Ramo 16. bölümde neler yaşandı?

Ramo 17. bölüm fragmanı yayında! Ramo yeni bölümü ile her hafta cuma akşamları izleyici karşısına geçiyor. Show TV'de yayınlanan dizi, saat 20.00'da başlıyor. Ramo 16. bölümde ise Ramo'nun planı işlemiştir ama paralarını aldığı Kürşat'ın olayın peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur.

Sevilen dizi Ramo cuma akşamları Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Saat 20.00'da başlayan dizi, izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Ramo 16. bölümde Cihangir’in işaretiyle Ramo ve ailesinin peşine düşen Kürşat, Ramo için büyük bir tehdit haline geliyor. Ramo 17. bölüm fragmanı yayınlandı! İşte fragman...

RAMO 17. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ramo 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linkten fragmana ulaşabilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN

RAMO 16. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ramo’nun planı işlemiştir ama paralarını aldığı Kürşat’ın olayın peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Cihangir’in işaretiyle Ramo ve ailesinin peşine düşen Kürşat, Ramo için büyük bir tehdittir artık.

Geri sayım başlamış, Ramo’nun ailesini kurtarması için fitil ateşlenmiştir. Sibel ve Ramo’yu bir arada gören Nehir’in şüpheleri devam ediyordur. Sibel’in Nehir’i Ramo’yla aralarında bir şey olmadığına dair ikna etmeye çalışırken Ramo için söylediği şey Nehir’i dehşete düşürür.

Ramo ve ailesini yok etmek için İstanbul’un altını üstüne getiren Kürşat ise hiç beklemediği bir anda Ramo’yu karşısında bulur. Ramo’nun bu cesur eylemi Cihangir’i bile şaşırtacak türdendir.