Projesi askıda olan Melisa Aslı Pamuk'a bomba teklif! Neşet Ertaş'ı anlatan filmde...

Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk son olarak Bein Connect ekranlarında yayınlanan Hayaller ve Hayatlar dizisinde oynamıştı. Dizinin ilk sezonunun bitmesinin hemen ardından ikinci sezon beklenirken Melisa Aslı Pamuk'tan bomba bir açıklama geldi. Ünlü oyuncu ikinci sezonla ilgili kendisine yöneltilen bir soruya ''Hiç sorma, ben de bilmiyorum. Hiç anlamadım ben de...'' şeklinde cevap verdi. Öte yandan ünlü oyuncunun Garip Bülbül Neşet Ertaş filminde rol alacağı öğrenildi.

Geçen sezon Kırmızı Oda'da sezonunda Mitra karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Melisa Aslı Pamuk'un son projesi Hayaller ve Hayatlar dizisinin ilk sezonu sona erdi. İkinci sezonu bekleyen seyircilere Pamuk'tan beklenmedik haber geldi. Geçtiğimiz günlerde diziyle ilgili soruları cevaplayan ünlü oyuncu konu hakkında bilgisi olmadığını ve bu süre zarfında dinlenerek vakit geçireceğini bildirdi. Öte yandan güzel oyuncu 2022 sonunda vizyona girecek Garip Bülbül Neşet Ertaş filminde rol alacak.

EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Melisa Aslı Pamuk 2022 sonunda vizyona girecek Garip Bülbül Neşet Ertaş filminde rol alacak.

2. SEZON İÇİN BOMBA AÇIKLAMA!

Hayaller ve Hayatlar dizisinin ilk sezonunun bitmesinin hemen ardından ikinci sezon beklenirken Melisa Aslı Pamuk'tan bomba bir açıklama geldi.

"HİÇ SORMA, BİLMİYORUM"

Ünlü oyuncu ikinci sezonla ilgili kendisine yöneltilen bir soruya "Hiç sorma, ben de bilmiyorum. Hiç anlamadım ben de..." şeklinde cevap verdi.

TATİL YAPACAK

Melisa Aslı Pamuk 2. sezon hakkında bilgisi olmadığını ve bu süre zarfında dinlenerek vakit geçireceğini bildirdi.

Melisa Aslı Pamuk'tan samimi açıklamalar: "Az insan, çok mutluluk"

Melisa Aslı Pamuk'tan dikkat çeken açıklama: Sosyal medya tehlikeli