Prenses Kate Middleton'ın yayınladığı videoyla ilgili iddia şaşırttı

Galler Prensesi Kate Middleton geçtiğimiz haftalarda yayınladığı video ile kanser olduğunu açıkladı. Kate Middleton'ın sağlık durumunu anlattığı video ile ilgili şaşırtan iddialar ortaya atıldı.

İngiltere Kralı III. Charles'ın oğlu Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton kayıplara karıştıktan 2 ay sonra yayınladığı videoyla, kendisine kanser teşhisi konulduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.

Tedavisine başlayabilmek için geçirdiği büyük ameliyattan sonra iyileşmesinin zaman aldığını söyleyen Prenses Kate, şu ifadeleri kullandı:

"Fakat en önemlisi, (çocukları) George, Charlotte ve Louis'e her şeyi onlara uygun şekilde açıklamak ve iyi olacağıma dair onları rahatlatmak zamanımızı aldı. Onlara da söylediğim gibi; iyiyim ve iyileşmeme yardımcı olacak şeylere odaklanarak her geçen gün zihnimde, bedenimde ve ruhumda daha da güçleniyorum."

ÇEKİLEN VİDEOSU İLE İLGİLİ İDDİA ŞAŞIRTTI

Habertürk'te yer alan habere göre; Middleton'ın kansere yakalandığını açıkladığı videonun perde arkasına dair ilginç bir iddia ortaya atıldı. Middleton'a kanser teşhisi konulduğu haberinin sızdırılmasının ardından Kensington Sarayı'nın videoyu aceleye getirdiği öne sürüldü. İsmi açıklanmayan bir kişinin, Galler Prensesi'nin sağlık durumunu öğrenmesinin ardından, sarayın, çıkacak haberlerin önüne geçmeye çalıştığı belirtildi.

Sızıntı haberin Prenses Kate'in 16 Ocak'ta karın ameliyatı geçirdiği Londra Kliniği'nden mi yoksa başka bir yerden mi geldiği açıklanmadı.