Prenses Diana'ya benzemediği için eleştiriliyordu! O filmin setinden ilk görüntüler geldi

Önümüzdeki yıllarda vizyona girecek olan Prenses Diana'yı konu alan “Spencer” filminin çekimleri Almanya'da devam ediyor. ‘Alacakaranlık' serisi ile tüm dünyaya ismini duyuran 30 yaşındaki Kristen Stewart Prenses Diana'yı canlandıracak. Geçtiğimiz aylarda filmden ilk görselin yayınlanması ile setten yeni fotoğraflarda gelmeye başladı.

Prenses Diana'nın saç stilini ve birebir aynı kıyafetlerini üzerinde taşıyan Stewart, Prenses Diana'ya benzerliği konusunda sosyal medyayı ikiye böldü. Ünlü oyuncuyu role uygun görmeyenlerin yanı sıra Stewart'ı çok benzetenlerde oldu. Prenses Diana'nın kızlık soyadı olan ve yapımla aynı ismi taşıyan 'Spencer' filminin setinde çekimlere devam eden Kristen Stewart, Prenses Diana'nın imza stili olan saçları ve kıyafetleriyle Almanya'da görüntülendi.

Pablo Larrain'in Prenses Diana'ya odaklanacağı yeni filmi 'Spencer'dan yeni set fotoğrafları gelmeye başladı. Film, Prenses Diana hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

1990 yıllarının başına, Prenses Diana ve Prens Charles'ın ayrılık sürecine odaklanan film için Stewart, bu önemli role hazırlanırken Prenses Diana'nın aksanı için lehçe koçu ile çalıştığını ve birçok araştırma yaptığını da sözlerine ekledi.

'Spencer' filminin, Prenses Diana'nın ölümünün 25. yılı olan 2022'de vizyona girmesi planlanıyor.