Prenses Diana'nın oğlu Prens Harry 'en büyük korkum' diyerek açıkladı: “Tarihin kendini tekrar etmesiydi”

Prens Harry ve Meghan Markle'ın ünlü televizyon programcısı Oprah Winfrey'e verdikleri röportajdan ilk fragman yayınlandı. Winfrey'e samimi açıklamalarda bulunan Prens Harry, annesi Prenses Diana'dan bahsederek en büyük korkusunu anlattı.

AKSAM.COM.TR

İkinci çocuklarını bekleyen Prens Harry ve Meghan Markle'ın kraliyetten ayrılma süreçlerini ve özel hayatlarıyla ilgili açıklamalarda bulunacakları 'Oprah ile Meghan ve Harry' özel programından ilk fragman yayınlandı. 7 Mart'ta ekrana gelecek olan özel röportaj'da çift dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

7 Mart'ta ABD kanalı CBS'de yayınlanacak özel röportaj için Prens Harry ve Meghan Markle, ünlü televizyon programcısı Oprah Winfrey'i Amerika Los Angeles'ta bulunan evlerinde ağırladılar. Ünlü çift kraliyetten ayrılma sebeplerini ve bu konuyla ilgili ayrıntıları ilk kez paylaşacaklar. Röportajda Winfrey'in "Sessiz misiniz yoksa susturuldunuz mu?" sorusu dikkat çekerken, Kraliyet ailesinden ayrılması hakkında Prens Harry "inanılmaz zor" ifadelerini kullandı.

'BİRBİRİMİZE SAHİBİZ'

Annesi Prenses Diana'dan bahseden Prens Harry, "Benim için, burada rahat ve mutlu bir şekilde oturup yanımda karımla sizinle konuşuyorum. Çünkü onun (Prenses Diana) yıllar önce büyün süreci kendi başına aşmasını nasıl olduğunu hayal bile edemiyorum." açıklamasında bulundu. Yaşadıkları sürecin oldukça zor olduğundan bahseden Prens Harry, "En azından birbirimizin yanındayız." dedi.

Annesi Prenses Diana'nın ölümü nedeniyle basını suçlayan Prens Harry, eşi Meghan Markle'ın da aynı kaderi paylaşmasından korktuğunu açıkladı. "En büyük korkum, tarihin kendini tekrar etmesiydi." diyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Winfrey'in, çift için "şok edici" şeyler paylaştıklarını söylediği röportaj 7 Mart'ta yayınlanacak.

'Oprah ile Meghan ve Harry' röportajının yayınlanacağı CBS kanalından Gayle King, bu röportajın Winfrey'in şimdiye kadar yaptığı en iyi iş olduğunu söyledi.