Prens William'ın Kate Middleton'u aldattığı iddia edilen Leydi Rose Hanbury konuştu

Prens William'ın Kate Middleton'u Leydi Rose Hanbury ile aldatıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Kate Middleton'un ortadan kaybolması ve sessiz kalması ihanet haberlerini güçlendirdi. Prens William'ın aşk yaşadığı iddia edilen Leydi Rose Hanbury konuya ilişkin açıklamada bulundu.

İngiltere tahtının varisi Galler Prensi William'ın eşi Prenses Kate Middleton, birçok medya kuruluşunda yer alan fotoğraftaki oynama işlemlerini kendisinin yaptığını belirterek, özür diledi. Konu İngiliz gazetelerinin manşetinde yer aldı.

Prenses Kate, "Birçok amatör fotoğrafçı gibi ben de deneysel fotoğraf düzenleme denemeleri yapıyorum. Dün paylaştığımız fotoğrafın sebep olduğu karışıklık için özür dilerim. Umarım herkes çok mutlu bir anneler günü geçirmiştir." ifadelerini kullandı.

Independent UK gazetesinde Prens William'ın, Kate'i aldattığı öne sürülen Lady Rose Hanbury ile ilgili övgü dolu makale yayınlaması akıllarda soru işareti oluşturdu. Lady Rose Hanbury'nin önce halka sevdirilip sonra yeni kraliçe olacağı söylentiler arasında yerini aldı.

Middleton'ın ihaneti öğrenerek boşanma hazırlıklarına başladığı ileri sürülmüştü. Business Insider'ın haberine göre, birçok iddianın ardından ilişkide üçüncü kişi olarak anılan Leydi Rose Hanbury, avukatları aracılığıyla yaptığı açıklama "Tamamen yalan" ifadelerine yer verdi.