Prens Harry'den Prens William ve Kate Middleton'a zeytin dalı! Meghan Markla hiç hoşlanmayacak

Kraliyet ailesine resti çeken Prens Harry ile Meghan Markle cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Prens Harry'nin Prens William ve Prenses Kate'e zeytin dalı uzattığı iddia edildi. Meghan Markle'ın bu durum karşısında şaşkınlık yaşadığı konuşulmaya başlandı.

Prens Harry eşi Meghan Markle ve çocuğunun Kraliyet tarafından ayrımcılığa uğradığını iddia etmesinin ardından haklarından feragat etti. Meghan Markle ile İngiltere'den ayrılan Prens Harry ile ilgili şaşırtan bir gelişme yaşandı.

PRENS HARRY KRALİYETE DÖNMEK İSTİYOR İDDİASI

Prens Harry, Prens William ve Kate ile iletişime geçti. Bu ayın başlarında, kraliyet içinden bir kişi, Kate'in Prens Harry'nin Kraliyet Ailesi ile kısıtlı bir iletişim kurduğu için "korkunç hissettiğini" ve içerisinde bulundukları mevcut durum için "Meghan'ı suçladığı" iddiasında bulundu.

Sussex Dükü'nün İngiltere'ye dönüş hakkında Prens William ile konuştuğu da bildirildi. Ancak kraliyet yazarı Tom Bower, Meghan'ın Londra'ya taşınmaya karşı olacağını belirtti. Bower, "Geri dönebileceğini sanmıyorum. Aileye çok fazla zarar verdi ve şu anki endişe, geri dönerse aileye daha fazla zarar verebileceğidir. Bence Meghan, Harry'nin önerisi karşısında dehşete düşerdi." dedi.