Prens Harry ve Meghan Markle'ın Nijerya ziyareti Sarayı kızdırdı

Prens Harry ve Meghan Markle geçtiğimiz günlerde Nijerya'ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Prens Harry ve Meghan Markle'ın Nijerya ziyareti Sarayı kızdırdığı öğrenildi.

Prens Harry ile Meghan Markle, Kraliyet Ailesi'ndeki haklarından vazgeçti ve kendilerine yeni bir hayat kurdu. Saray ile bağlarını koparan Prens Harry ile Meghan Markle gündeme gelmeye devam ediyor.

Dünya basını tarafından takip edilen ünlü çift Nijerya'ya gerçekleştirdiği ziyaretle adından söz ettirdi. Eski kraliyet üyelerinin bu ziyareti ise sarayı kızdırdı.

Kraliyet uzmanı yazar Tom Quinn, Prens Harry ve Prenses Meghan hakkında çıkan söylentileri şöyle dile getirdi: "Resmi bir kraliyet ziyaretinden bekleyebileceğiniz her şey vardı: Resepsiyonlar, okullara, yardım kuruluşlarına, engellilere ve yaralı askerlere ziyaretler. Charles'ın hiç bu kadar sinirli görülmediği söyleniyor.

Meghan ve Harry'nin konuşmaları ve tüm tavırları öyle tasarlanmıştı ki, hâlâ tamamen görev başındaki kraliyet üyeleri oldukları izlenimini veriyorlardı. Charles ve William için durum şu: Sanki Meghan ve Harry, "Görev başındaki kraliyet üyesi olmak için sizin izninize ihtiyacımız yok. Bunu istediğimiz zaman istediğimiz yerde kendi kurallarımızla gerçekleştiririz" diyor. William ve Charles kafalarını kaşıyıp 'Bu kabus durumunu nasıl kontrol edeceğiz?" diye düşünüyor."