Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ataberk Mutlu sosyal medyada olay oldu! Ona bir de şimdi bakın

İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Celil Nalçakan, Musa Uzunlar ve Ali İl gibi isimlerin rol aldığı bir döneme damgasını vuran Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ataberk Mutlu son dönemde ekranlardan uzak yaşamayı tercih ediyor. Çocuk oyuncu olarak hafızamızda yer edinen Ataberk Büyüdü. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan isimlerden olan Mutlu, son hali ile herkesi şaşkına çevirdi. 15 yaşında olan Ataberk Mutlu sosyal medyada gündem oldu.

Kanal D'de ekrana getirildiği dönemde büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen ve replikleri ile hala adından söz ettiren İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Celil Nalçakan, Musa Uzunlar ve Ali İl'in başrollerini paylaştığı Poyraz Karayel dizisinde Sinan karakterine hayat vermiş olan Ataberk Mutlu yeniden gündem oldu.

Dizide İlker Kaleli'nin sevimli oğluna hayat veren Ataberk Mutlu, çocukluk dönemini ekranlarda geçirse de şimdilerde eğitimine ağırlık vermiş durumda. Bir süredir herhangi bir projede rol almamış olan Mutlu, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor.

15 yaşına gelen Ataberk Mutlu'nun son halini görenler ise gözlerine inanamadı. Büyüyüp kocaman olan Ataberk Mutlu, sosyal medyanın gündeminde yerini aldı.

İşte Ataberk Mutlu'nun son hali...