Eski dizilerini tarihe gömecek rolü hazır... Poyraz Karayel'in başrolü setlere geri dönüyor!

Poyraz Karayel dizisinde sevilen bir karakter olan Bahri Umman'a hayat veren Musa Uzunlar yeni dizi projesiyle yine adından söz ettirmeyi başaracak. Gelen son bilgilere göre, ünlü oyuncu bu sezon izleyici karşısına çıkması planlanan Kod Adı: Aşk, Yonca ve Diğerleri isimli dizide izleyici karşısına çıkacak.

3 sezon boyunca Poyraz Karayel dizisinde Bahri Umman karakterini canlandıran Musa Uzunlar'ın yeni dizi projesi belli oldu. Ünlü oyuncu yeni sezonda Kod Adı: Aşk, Yonca ve Diğerleri isimli dizide rol alacak. Pek çok dizi ve film projesi hazırlayan NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Kod Adı: Aşk, Yonca ve Diğerleri dizisinin cast çalışmaları da tamamlandı. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Erkan Avcı ve İlker Kızmaz gibi önemli isimler yer alacak.

VE BELLİ OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ünlü oyuncu Musa Uzunlar'ın yeni dizi projesi belli oldu.

YENİ ADRESİ KOD ADI: AŞK...

Ünlü oyuncu Musa Uzunlar yeni sezonda Kod Adı: Aşk, Yonca ve Diğerleri isimli dizide rol alacak.

Poyraz Karayel'in yıldızı İlker Kaleli de Can Yaman ve Kerem Bürsin'in yolundan gidiyor! İspanyol dizisinin başrolü oldu

CAST ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Kod Adı: Aşk, Yonca ve Diğerleri dizisinin cast çalışmaları da tamamlandı.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Alican Yücesoy, Aslıhan Kapanşahin, Sekvan Serinkaya, Aslı Samat, Nizam Namidar, Hale Soygazi, Şifanur Gül, Erkan Avcı ve İlker Kızmaz gibi önemli isimler yer alacak.