Portekizli iş insanı Pedro de Noronha kızını üç ay göremeyecek

Manken Tülin Şahin, kızının babası Portekizli iş insanı Pedro de Noronha tarafından darp edildiğini iddia ederek koruma kararı aldırdı. Karar kapsamında Noronha, kızını üç ay boyunca göremeyecek ve Şahin'e de yaklaşamayacak.

Ünlü manken ve top model Tülin Şahin, kızının babası Portekizli iş insanı Pedro de Noronha hakkında koruma kararı aldırdı. Karar sonucunda Noronha kızını 3 ay boyunca göremeyecek ve Şahin'in yanına yaklaşamayacak. Sabah'ın haberine göre; Şahin, önceki ay Noronha'nın, 1.5 yaşındaki kızlarına şiddet uyguladıklarını iddia ederek savcılığa başvurdu. Noronha, Lizbon dönüşü İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Bu olay sonrası Şahin, 4 Ağustos'ta Noronha'nın yaşadığı siteye gelerek kendisini darp ettiğini iddia etti. Ünlü mankenin isteği sonrası mahkeme, korunmaya ihtiyacı olan çocuğa geçici kişisel ilişki hakkı kapsamında şiddet uygulanma tehlikesinin varlığı sebebi ile, Noronha'nın kızıyla kuracağı ilişkinin sınırlandırılmasına kararını verdi. Karar kapsamında; Noronha 1.5 yaşındaki kızını göremeyecek ve Tülin Şahin'e yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak ve evine yaklaşmayacak, iletişim araçlarıyla Şahin'i rahatsız edemeyecek.

İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Tülin Şahin, daha önce de kızının gözleri önünde eşinden daha önce defalarca dayak yediğini anlatmıştı. Sitenin güvenlik kameralarında yaşadığı darp olayının kaydedilmiş olduğunu belirten Şahin, görüntüleri de dosyaya delil olarak sundu.