Popstar'ın Müslüm Gürses'i Selçuk'un son hali ağızları açık bıraktı! Sesiyle büyülemişti

Bir dönemin en popüler programlarından olan Popstar yarışmacıları zaman zaman gündeme geliyor. Değişimleri ile adından söz ettiren Popstar yarışmacılarından 2004 şampiyonu Selçuk şimdilerde neler yaptığı merak konusu oldu. Yarışmanın ardından ekranlardan elini eteğini çeken Selçuk'un müziğe devam ettiği öğrenildi. Popstar Selçuk'un yıllar içindeki değişimini görenlerin ağzı açık kaldı. Selçuk, son hali ile sosyal medyada çok konuşuldu. İşte Popstar Seçlçuk'un son hali;

Sesi Müslüm Gürses'e benzetilen Popstar Selçuk, yarışmaya 2014 yılında katıldı. Kıyasıya rekabet eden Popstar Selçuk, tüm yarışmacıları eledi ve şampiyon oldu. Yarışmaya katıldığında "1 tane Müslüm Gürses var, ikinciye gerek var mı?" sözleriyle alkışlanan Selçuk için "Helal olsun" yorumları yapılmıştı.

Ekranlarda çekingen tavırları ile dikkat çeken ve kısa sürede sevilen Selçuk Demirelli, uzun süredir ekranlardan uzak duruyor. Selçuk Demirelli müzik çalışmalarına devam ediyor.

POPSTAR SELÇUK SON HALİ

Popstar yarışması ile bir anda yıldızı parlayan Selçuk'un son hali ağızları açık bıraktı. Selçuk'un değişimini görenler tanımakta güçlük çekti.

İşte Popstar Selçuk'un son hali;