Polisten uyuşturucu isterken yakalanmıştı... Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ından ilk paylaşım geldi

Torbacı sandığı polislerden uyuşturucu isterken yakalan Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, gündeme bomba gibi düştü. Torbacı ile yazışmaları da ifşa olan Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sessizliğini bozdu.

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği "Nilay" karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Feyza Civelek'in uyuşturucu siparişi verip polise yakalandığı haberleri gündeme bomba gibi düştü. Gündemde deprem etkisi yaratan haberin ardından Feyza Civelek'in uyuşturucu satıcısıyla yaptığı telefon konuşması ortaya çıkmıştı.

Dava dosyasına da giren konuşmalara göre ifadesinde, "Ben ilk defa uyuşturucu madde kullanacaktım" diyen Civelek'in kokaini daha ucuza alabilmek için torbacı ile pazarlık yaptığı ve "Bugünlük eski fiyattan yap" dediği öğrenildi.

FEYZA CİVELEK SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Olaylar hakkında hiçbir açıklama yapmayan Feyza Civelek, sosyal medya hesabından günler sonra bir paylaşım yaparak dizinin fragmanını paylaştı ve "Cuma bekleriz" yazdı. Civelek, bu paylaşımıyla birlikte diziye devam edip etmeyeceği tartışmalarına nokta koymuş oldu.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in uyuşturucu satıcısıyla pazarlık yazışmaları ifşa oldu