Polat Alemdar'ın büyük düşmanıydı... Kurtlar Vadisi'nin Esther Hirch'i Sinem Yıldırım'ın son hali şoke etti

Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Esther Hirch karakteri ile yıldızı parlayan Sinem Yıldırım'ın son hali ağızları açık bıraktı. Sosyal medyada gündem olan Sinem Yıldırım zaman içindeki değişimi ile mest etti.

Bir döneme damgasını vuran ve tekrar bölümleriyle de büyük ilgi gören fenomen dizi Kurtlar Vadisi'nde rol alan her bir karakter efsaneleşti. Dizinin final yapmasının ardından uzun yıllar geçse de oyuncuları gündeme gelmeye devam ediyor.

Gündeme gelen isimlerden biri de Polat Alemdar'ın düşmanı olup ölmeyen Esther Hirch karakteri ile hafızalarda yer edinen Sinem Yıldırım oldu.

Kurtlar Vadisi'nde Tombalacı Mehmet'in karısı Esther Hirch olarak izleyici karşısına çıkan Sinem Yıldırım, başarılı oyunculuk performansı ile beğeni toplamıştı.

Esther Hirch, Polat Alemdar'ın düşmanı olup da ölmeyen nadir karakterlerden oldu. Dizide canlı olarak ortadan bir anda kaybolan Sinem Yıldırım, yıllar sonra son hali ile sosyal medyada gündem oldu. Sinem Yıldırım güzelliği ile görenleri kendine hayran bıraktı.

İşte Sinem Yıldırım'ın son hali;