Pixels konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Ünlü yönetmen Chris Columbus'un yönetmenliğini yaptığı film, Pixels bu akşam ATV ekranlarında yayınlanacak. ABD yapımı olan Pixels filminin temel çekimleri Kanada, Toronto'da yapılmıştır. Çekimler yaklaşık 3 ay sürmüştür. Beyazperde de yayınlanan film Pixels macera ve animasyon türünde izleyiciyi ağırlayacak.

Bu akşam ATV ekranlarında yayınlanacak olan film Pixels, ünlü Hollywood yönetmeni Chris Columbus tarafından yönetiliyor. Uzun metrajlı film, efsaneleşmiş oyun karakterleri ile izleyici karşına çıkacak. Amerikan yapımı Pixels filmİ, macera ve animasyon türünde yapılmıştır. Filminin temel çekimleri Kanada, Toronto’da gerçekleşmiş ve çekimler 3 ay boyunca sürmüştür.

PİXELS KONUSU NEDİR?

1980'li yılların unutulmaz figürleri Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamansoff ve Eddie "Ateş Püskürten" Plant, atari salonlarında dünyayı binlerce kez kurtardılar ve şimdi dünyayı ilk kez gerçekten kurtarmak zorunda kalacaklar. Uzaylılar, atari oyunlarının video yayınlarını keşfedip bunları gerçek birer savaş ilanı zannederek video oyunları aracılığıyla Dünya'ya hücum ederler.

ABD Başkanı Cooper'ın PAC-MAN, Donkey Kong, Galaga, Centipede ve Space Invaders'ın saldırılarını engellemek ve dünyayı kurtarmak için video oyunu kahramanlarından yardım istemek dışında bir şansı kalmamıştır. Teğmen Violet Van Patten ise onlara benzersiz silahlar temin ederek ekibe katılacaktır.

PİXELS HANGİ OYUNCULAR YER ALIYOR?

Filmin oyuncu kadrosunda ise Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage, Josh Gad ve Brian Cox yer alıyor. Patrick Jean'in aynı adlı orijinal kısa filminden uyarlanan, hikayesini Tim Herlihy'nin, senaryosunu yine Tim Herlihy ve Timothy Dowling'in yazdığı aksiyon komedi tarzındaki filmin yönetmeni Chris Columbus.