Pis Yedili'nin Orço'su Burak Alkaş bambaşka biri oldu! Tanımak neredeyse imkansız

Kadir Doğulu, Eda Ece, Melis Babadağ, Uraz Kaygılaroğlu ve Burak Alkaş gibi isimleri bir araya getiren Pis Yedili dizisi yayınlandığı dönem aldığı reytingler ile ekran macerasına uzun bir süre devam etti. Pis Yedili dizisi oyuncularının yıllar içindeki değişimiyle gündeme gelmeye devam ediyor. Dizide Orço karakterine hayat vermiş olan Burak Alkaş, büyük değişim yaşadı. Yeni imajını sosyal medyadan yayınlayan Burak Alkaş, dikkatleri üzerine çekti.

Bir dönemin en çok izlenilen gençlik dizilerinden olan Pis Yedili tekrar bölümlerinin yanı sıra oyuncularının son halleri ile sıkça adından söz ettiriyor. Pis Yedili'nin Orço'su Burak Alkaş'ın yıllar içindeki değişimini görenlerin ağzı açık kaldı. Sosyal medyada paylaşım yapan ünlü oyuncu Burak Alkaş'ın son halini görenler adeta tanımakta güçlük çekti.

İlk defa 2011 yılında Pis Yedili dizisinde rol alarak ekran deneyimi yaşayan Burak Alkaş daha sonra Tozkoparan dizisiyle izleyici karşısına çıktı.

PİS YEDİLİ'NİN ORÇO'SU BURAK ALKAŞ SON HALİ

Orço karakteri ile hafızalarda yer edinen Alkaş'ın yıllar içindeki değişimi sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. İmajını yenileyen ünlü oyuncu, Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflarla takipçilerini şaşırttı. İşte Pis Yedili'nin Orço'su Burak Alkaş'ın son hali;