Pis Yedili'nin Karabiber'i Yaprak Dökümü'nün yıldızının kızı çıktı!

Pis Yedili dizisinde Karabiber lakaplı Sevil karakterini oynayan Bükre Atala'nın, Yaprak Dökümü'nün Kahveci Ahmet'i Yusuf Atala'nın kızı olduğunu çok az kişi biliyor. Artık ekranda yer almayan Pis Yedili'nin Karabiber'i Bükre Atala, Yaprak Dökümü'nün Kahveci Ahmet'i Yusuf Atala'yla herhangi bir projede beraber rol almadılar.

AKŞAM/Life

Hüsna Köşger

Pis Yedili bir dönem ekrana gelen lise temalı dizilerdendi. Fakir bir mahallede yaşayan sorunlu 7 öğrencinin özel bir okulda burslu okuma hikayelerini anlatan Pis Yedili dizisinde Karabiber lakaplı Sevil karakterini, genç oyunculardan Bükre Atala oynamıştı. Artık ekranda ya da sinema projelerinde yer almayan Bükre Atala, sosyal medyayı neredeyse hiç kullanmıyor. Pis Yedili'nin Karabiber'i Bükre Atala'nın, Yaprak Dökümü'nün Kahveci Ahmet'i olarak hafızalara kazınan Yusuf Atala'nın kızı olduğunuysa çok az kişi biliyor.

Pis Yedili'nin Karabiber'i Yaprak Dökümü'nün yıldızının kızı çıktı

Yaprak Dökümü dizisinde Kahveci Ahmet karakterini oynayan Yusuf Atala, Pis Yedili'nin Karabiber'i Bükre Atala'nın babası. Magazinden uzak bir hayat sürdüren iki ismin baba-kız olduklarını neredeyse kimse bilmiyor.