Pınar Eliçe kimdir? Pınar Eliçe’nin eski eşi Çetin Çapan kimdir?

“Pınar Eliçe kimdir?” magazin gündeminde yer alıyor. Vatandaşlar Eliçe’nin eski eşi Çetin Çapan’ı da araştırıyorlar. Bir zamanlar televizyon dünyasının en ünlü simalarından olan Pınar Eliçe 1972 yılında Yugoslavya’da doğmuştur. Pınar Eliçe, 2008 yılında eşi Çetin Çapan'dan boşandıktan sonra televizyon ekranlarında görünmemeye başlamıştı. Ünlü isim ile ilgili merak edilenlere haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

Pınar Eliçe merak edilen isimler arasında yer alıyor. Vatandaşlar, “Pınar Eliçe kimdir, kaç yaşında?” sorularının yanıtını öğrenmek istiyorlar. Bir zamanlar televizyon dünyasının en ünlü simalarından olan Pınar Eliçe 1972 yılında Yugoslavya’da doğmuştur. Pınar Eliçe, 2008 yılında eşi Çetin Çapan'dan boşandıktan sonra televizyon ekranlarında görünmemeye başlamıştı. Detaylar haberimizde sizlerle.

PINAR ELİÇE KİMDİR?

Bir zamanlar televizyon dünyasının en ünlü simalarından olan Pınar Eliçe 1972 yılında Yugoslavya’da dünyaya geldi. 1987 yılında O Bir Melekti, Son Gün Son Gece, Kuzgun ve Şeytan Sofrası gibi sinema ve dizi projelerinde yer aldı. 1997 yılında Duydun Mu, 2000 yılında Alabora ve 2008 yılında Olur mu Olur isimli albümleri ile müzik severler tarafından uzun süre takip edilmiştir.

Pınar Eliçe, 2008 yılında eşi Çetin Çapan'dan boşandıktan sonra kayıplara karışmıştı. Pınar Eliçe daha önce verdiği bir söyleşide mesleği bırakmasına dair şunları söylemişti: "Ben hiçbir zaman şöhretin esiri olmadım. Evliliğimde alışverişimi kendim yapıyordum. İnsanlar beni gördüklerinde yadırgıyorlardı. Evde tuvaletleri bile ben temizlerdim. Ev kadınlığı çok zor. Keşke bir işim olsaydı, sabah çıkıp akşam eve gelseydim."

ÇETİN ÇAPAN KİMDİR?

Pınar Eliçe’nin eski eşidir. Eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan'ın kardeşidir.