Pınar Deniz'in sevgilisi olmak yetmedi... Kaan Yıldırım yeni işini buldu! Artık sadece oyuncu değil

Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'in aşkları son sürat devam ederken Kaan Yıldırım cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Varlıklı bir ailenin oğlu olduğu bilinen oyuncu, kendisine yeni bir meslek edindi. Yurt dışında pazarlama eğitimi alan Kaan Yıldırım, bir oyun şirketinin yatırımcısı oldu.

Şimdilerde meslektaşı Pınar Deniz ile sevgili olan oyuncu Kaan Yıldırım, kazandığı paralar ile farklı bir alana yatırımcı olmaya karar verdi. Yurt dışında pazarlama eğitimi alıp bir dönem bu işini de yürüten Kaan Yıldırım, yatırımcı oldu. Genç oyuncunun yeni işini, Günaydın yazarı Bülent Cankurt, köşesinden şu sözlerle duyurdu:

"Birçok meslektaşı gibi oyunculuktan kazandığı parayı eve yatıran ve 2019'da Bodrum'da 1 milyon dolara bir yazlık alan ünlü oyuncu, yine Bodrum'da bir yatırım yapmış. Ancak bu kez parasını, teknoloji şirketine yatırmış.

Bir grup genç girişimcinin Bodrum'da kurduğu VR oyun şirketinin yatırımcısı olmuş. Şirket, VR gözlüğü takıp sanal ortamda enstrüman çalıp müzik yapmayı sağlayan bir oyun geliştirmiş. Bu oyunun reklamında oynayan fakat sonradan ön planda olmak istemeyen oyuncu, ünlü bir meslektaşından destek alacakmış. Londra'da pazarlama okuyan ve Prag'da bir süre mesleğini yapan Yıldırım, bu işte bir gelecek görmüş demek ki. Allah utandırmasın..."