Bu bilgi çok konuşulur! Pınar Deniz hakkında hiç bilinmeyen gerçek

Oyuncu Pınar Deniz ile ilgili birçok kişinin bilmediği bir gerçek ortaya çıktı. Oyuncu Kaan Yıldırım ile adı sıkça magazin gündemine gelen Deniz güzelliğiyle adeta baş döndürdü. Yargı'nın Ceylin'in pınar deniz sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olmaya devam ediyor. Katıldığı bir programda kendisi hakkında şaşırtan bilgiler veren Deniz Türkçe bilmediğini söyledi.

Son yıllarda ismi sıkça duyulan ve magazin gündeminde de oldukça popüler olan oyuncu Pınar Deniz ile ilgili şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren Deniz ile ilgili çoğu kişinin bilmediği bir bilgi var. Deniz'in Türkçe bilmediğine dair açıklamaları gündemi salladı.

PINAR DENİZ MEĞER TÜRKÇE BİLMİYORMUŞ

Vatanım Sensin, Kırmızı Oda, Aşk 101 gibi projelerle büyük çıkış yakalayan Pınar Deniz özel hayatıyla da gündeme geliyor. Hakkında zaman zaman çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulunan Deniz 'Türkçe bilmiyor' iddialarını da yanıtladı.

Çocukluk yıllarını anlatan Pınar Deniz Arap kökenli bir aileden geldiğini belirterek İlkokula kadar Türkçe bilmediğini söyledi. Ünlü oyuncu çocuklarını anılarını anlatırken şu sözlere de yer verdi:

"İlkokula kadar Türkçe bilmiyor Arapça konuşuyordum. Anneme 'mama' diyordum. 'Anne' diye seslenemiyordum. Arkadaşlarımın arasında ötekileştirilmemek için sokaktan anneme seslenmek yerine 5'inci kattaki evimize çıkardım."

Daha sonra konuyla ilgili düzeltme yapan Pınar Deniz, "Ben Adana'da doğdum sonra İstanbul'a geldik. Tabi ki ailem Arapça konuştuğu için bende Arapça öğrendim ve ilkokuldayken sadece böyle bir alışkanlık vardır ya anneme 'mama' diyordum, yoksa Türkçe biliyordum. 'Mama'ya alıştığım için 5. kata anne diye bağıramıyordum çünkü o alışkanlık yoktu. Çekiniyordum o dönem çocukların arasında beni ötekileştirmesinler diye. Yoksa tabi ki Türkçe biliyordum" diyerek hakkında çıkan haberlere son noktayı koydu.

Kim Milyoner Olmak İster'de finale kalan Batu Alıcı'dan şaşırtan itiraf! "1 milyonu kazansaydım..."