Pınar Altuğ'dan Yağmur Atacan eleştirilerine cevap: Ben evlendim kime ne?

Yeni imajı ile uzunca bir süre adından söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Altuğ, ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet' programına konuk oldu. Yağmur Atacan ile olan evliliği nedeniyle sık sık sosyal medya kullanıcılarının eleştirilerine maruz kalan güzel oyuncu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altuğ, 'Ben evlendim, kime ne? Sen evlenme, beğenmiyorsan! Evlenirken kimseye sormadım, dolayısıyla yorumlar da beni ilgilendirmiyor. Biz birbirimizi sevdik, evlendik. Bir de çocuk dünyaya getirdik, mutluyuz' ifadelerini kullandı.

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteri ile hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Pınar Altuğ, 'Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet' programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'NASIL GÖRÜNDÜĞÜN SENİN TERCİHİNDİR'

'Eşini kıskandığın için ona kilo aldırdığın söylendi, doğru mu bu?' sorusuna yanıt veren ünlü oyuncu 'Ömrümde kocamla ilgili 'Başkasına gider mi' gibi kıskançlıklarım olmadı. Bu laf çürüyor. Bana göre kilolu olmak, sağlık açısından endişe verici. Yoksa nasıl göründüğün senin tercihindir. Yağmur'un kilo alması, kendi seçimiydi. Beni haftada 7 gün antrenman yaparken görünce, spor hayatına geri döndü. Dolayısıyla kilo verdi. Eve de bir spor salonu kurdum.' dedi.

'BEN EVLENDİM, KİME NE?'

Sosyal medyada Yağmur Atacan ile yaş farkı nedeniyle sık sık eleştirilen Altuğ, şunları söyledi: 'Ben evlendim, kime ne? Sen evlenme, beğenmiyorsan! Evlenirken kimseye sormadım, dolayısıyla yorumlar da beni ilgilendirmiyor. Biz birbirimizi sevdik, evlendik. Bir de çocuk dünyaya getirdik, mutluyuz.'

'AŞK KADINIYIM'

Açıklamalarına devam eden Altuğ, 'Aşk kadınıyım. Benim hayatımda hiç hesaplar yoktur. Kalbimle hareket ederim. İş için de aynı şey geçerli. Âşıkken gözüm çok bir şey görmüyor. 'Çevre bana ne der' kısmını hiç umursamadığım için kalbim nereye götürüyorsa oraya gidiyorum' ifadelerini kullandı.