Pınar Altuğ'dan itiraf! Okan Bayülgen'in bile ağzı açık kaldı

Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Pınar Altuğ, Okan Bayülgen'in sunuculuğunu üstlendiği Uykusuzlar Kulübü programının bu haftaki konuğu oldu. İlk kez Kusursuz Dünya Müzikali ile tiyatro sahnesinde yer alan Pınar Altuğ, Okan Bayülgen'e dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Altuğ, ''Ben hikayeyi okuduğumda 10 yaşında çocuğun böyle bir hayal gücü olması hem şaşırttı hem korkuttu.'' dedi.

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat vermiş olduğu "Meltem" karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Okan Bayülgen'in Uykusuzlar Kulübü programına katıldı. Okan Bayülgen'in sorularına cevap veren Pınar Altuğ, ilk kez tiyatro sahnesine çıktığı Kusursuz Dünya Müzikali hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

10 yaşında bir çocuğun yazdığı Kusursuz Dünya Müzikali ile ilk kez tiyatro sahnesine çıkan Altuğ, şunları söyledi: "Ben hikayeyi okuduğumda 10 yaşında çocuğun böyle bir hayal gücü olması hem şaşırttı hem korkuttu. Bir bilgisayar oyununu anlatıyor aslında birçok çocuğun yaptığı gibi bilgisayarın başından kalkmayan bir çocuğun hikayesi"

PINAR ALTUĞ'DAN YAĞMUR ATACAN AÇIKLAMASI

Sohbet sırasında Altuğ, "İyi bakıyorum." deyince, Bayülgen, "Kime? Adama mı kendine mi?" diye sordu, Altuğ, "Adam bana iyi bakıyor o ayrı ben de ona iyi bakıyorum." ifadelerini kullandı.