Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan arasında büyük savaş! Evleri BBG evine döndü

2008 yılında Pınar Altuğ ile nikah masasına oturan Yağmur Atacan, uzun bir aranın ardından Instagram hesabı açarak sosyal mecraya dahil oldu. Instagram'ı öğrenmek için sık sık paylaşım yapan Yağmur Atacan, ''Ev BBG evine döndü'' dedi. Pınar Altuğ ile sosyal medya üzerinden tatlı tatlı atışan Yağmur Atacan'ın diyaloğu damga vurdu.

2008 yılında kendisinden 9 yaş büyük olan meslektaşı Pınar Altuğ ile nikah masasına oturan Yağmur Atacan, hem magazin basınından hem de sosyal medyadan uzak durmayı tercih ediyor. Doktorlar dizisinde hayat verdiği Hasan karakteri ile kariyerinde büyük bir yükseliş yaşayan Yağmur Atacan, aldığı radikal kararla oyunculuğu bıraktı.

Sosyal medya hesabı olmayan Atacan, Instagram açmaya karar verdi. Instagram'ı kullanmakta çok yeni olan Atacan, ilk paylaşımında eşini etiketleyerek "Hayatım sen nasıl çekiyor, nasıl paylaşıyorsun? Nasıl emin olabiliyorsun?" diye sordu. Altuğ'dan eşini tiye alan paylaşım gecikmedi.

"Bittim ben" diyen Pınar Altuğ "Anladığım kadarıyla her konuşma burada paylaşılacak" dedi.

Atacan ise "Ulan bu saatten sonra hanımdan Instagram nasıl kullanılır öğrenmek varmış" yazdı.

Yağmur Atacan eşi kendisiyle dalga geçince eşinin ev halini paylaştı. Pınar Altuğ ise eşine hodri meydan diyerek "Madem savaş istiyorsun savaşalım." dedi.