Pınar Altuğ eşiyle düğüne gitti... Yağmur Atacan'ın pantolonu beğenilmedi, olanlar oldu

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Pınar Altuğ ile eşi Yağmur Atacan geçtiğimiz gün arkadaşlarının nikah töreninde çekildiği kareyi sosyal medyadan yayınladı. Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan'ın pantolonuna takipçilerinden gelen yorumlar karşısında sessiz kalmadı. Ünlü çift, takipçilerine verdikleri yanıtlar ile dikkat çekti.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından depremzedeler için çabalayan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti arkadaşlarının nikahındaki anları paylaştı. Yağmur Atacan'ın pantolonu ise takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Altuğ önce bir takipçisinin "Siyah bir elbise giyseydiniz Pınar Hanım. Gelinin kıyafeti güzelliği öne çıkardı" sözlerine "Bizim yerimize siz gelseydiniz nikaha? O zaman tanıyan biri de olmazdı gelin daha ön planda olurdu ne dersiniz? Artık gerçekten kendinizi şaştınız pes!" diyerek yanıt verdi.

Atacan ise pantolonu yüzünden kısa göründüğü yorumuna "Kesin pantolondan böyle çıkmışımdır" dedi. Altuğ, bir takipçinin "Bu pijama görünümlü pantolon hiç ama hiç olmamış. Fatih Ürek ve Yılmaz Morgül gibi şarkıcılar giyse saygı duyardım. Sahte kostümü gereği alkışlardım. Ama Yağmur Bey ne alaka?" yorumuna ise "Sahne alacaksın dediler, dolduruşa geldim" cevabını verdi.