Petek Dinçöz kaç yaşında, hamile mi? Petek Dinçöz'in eşi Serkan Kodaloğlu kimdir?

Petek Dinçöz 2014 yılında eşi Serkan Kodaloğlu ile dünya evine girmişti. Bir döneme damgasını vuran ünlü sanatçının bir de oğlu bulunuyordu. Gerçek ismi Didem Ezgü olan sanatçı Instagram'daki son paylaşımıyla konuşulmaya başladı. Petek Dinçöz hamilelik müjdesini takipçileriyle paylaştığı bebek patiği fotoğrafıyla verdi.

Şarkıları ve dans figürleriyle bir döneme damgasını vurmuş olan Petek Dinçöz yaptığı son paylaşımıyla takipçilerini şaşırttı. Bir erkek çocuk sahibi olan ünlü sanatçı 2014 yılında eşi Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. Petek Dinçöz yaşına rağmen dinç ve kendisine hayran bıraktıran görünümüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

PETEK DİNÇÖZ HAMİLE Mİ?

Evliliklerinde 6 yılı geride bırakan Petek Dinçöz-Serkan Kodaloğlu çiftinden güzel haber geldi. İkinci kez anne olmaya hazırlanan Petek Dinçöz, hamileliğini Instagram sayfasında paylaştığı pembe patik fotoğrafı ile duyurdu. Dinçöz'ün 'şükür' emojisi ile paylaştığı fotoğrafa eşi de kalp emojileri ile karşılık verdi.

PETEK DİNÇÖZ KAÇ YAŞINDA?

40 yaşında olan Petek Dinçöz'ün gerçek adı Didem Ezgü'dür. Zehra Süay ve Müjdat Fahri Ezgü çiftinin kızlarıdır. Babasını çocukken kaybetmiştir. Necdet adında bir erkek kardeşi vardır.

İlk öğrenimini Gazi Ortaokulu'nda tamamlamıştır. Okul hayatını bırakıp mankenlik hayatına atılmıştır.

1997 yılında katıldığı Kıbrıs Güzellik yarışmasında 2. oldu; aynı zamanda Vizyon Production Atilla Kaplakarslan tarafından keşfedilip 2 yıl eğitim görüp 1999 yılında Kıbrıs Güzellik yarışmasında Basın Güzeli de seçilmiştir.

1998 yılında mankenliğe başlayan Dinçöz, Temmuz 1998'de başlayan Sırılsıklam adlı dizinin 2. sezonunda baş rolü oynadı. Dinçöz'ün oynadığı ikinci dizisi ise 2000 yapımı Zehirli Çiçek'ti. Bu dizide Tuğba Özay ve Çağla Şikel'le başrolü paylaşmıştır. Ardından Mehmet Ali Erbil'in bir programında yardımcı sunucu olarak görev almıştır.

Sanat kariyerine mankenlik'le başlayan Dinçöz, sonrasında müzik piyasasına adım atmıştır. Müzik kariyerine ise assolist olarak başlamıştır. İlk çıktığı yıllarda yaptığı danslarıyla o zamana damgasını vurmuştur.

1999 sonlarında ise mankenliği bırakarak şarkıcılığa devam etti ve Günay'da sahne alarak başladı. Dinçöz, Orhan Gencebay'ın yapım şirketinden çıkan ve aynı zamanda ilk teklisi olan Bende Kaldı'yı Eylül 2001'de piyasaya çıkardı. Bende Kaldı çok başarılı oldu ve 2002'de Video Müzik Ödülleri'nde En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülünü aldı.

Uzun yıllar birlikte olduğu televizyoncu Can Tanrıyar'la evlenip daha sonra anlaşamayıp boşanmıştır.

Genç iş adamı Serkan Kodaloğlu ile dünya evine girmiştir.

PETEK DİNÇÖZ'ÜN EŞİ SERKAN KODALOĞLU KİMDİR?

İş insanı Serkan Kodaloğlu İrfan Home Mağazalar Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı’dır.

Petek Dinçöz ile evli olan Serkan Kodaloğlu aslen Ispartalıdır.

Daha önce medyada ismi Hadise ve Esra Sönmezer gibi isimlerle anılmıştır.

Petek Dinçöz ile evliliğinden 2015 doğumlu İrfan Aslan Kodaloğlu isminde bir oğlu vardır. Çift 7 Temmuz 2014 tarihinde evlenmişlerdir.