Petek Dinçöz 'ben assolistim' dedi, Mahmut Tuncer'in yorumu olay oldu!

Petek Dinçöz konuk olarak yer aldığı Alelade Show'da şarkıcılık kariyeri ile ilgili Doğu Demirkol ve Mahmut Tuncer'e iddialı açıklamalarda bulundu. Jory Boy ile düet yapacağını söyleyen Petek Dinçöz, kendisinin de assolist olduğunu belirtti. Bu anlarda Mahmut Tuncer'in yaptığı bir yorum ise stüdyodaki herkesi hem şaşırttı hem de gülmekten kırıp geçirdi.

Petek Dinçöz çocukluk aşkıyla evlenmiş ve yurt dışına yerleşmişti. Müzik kariyerine geri dönen ünlü şarkıcı Alelade Show adlı programa konuk oldu. Petek Dinçöz, burada hem sunucu Doğu Demirkol'a hem de bir diğer konuk Mahmut Tuncer'e kariyeri hakkında iddialı açıklamalarda bulundu. Yeni projelerinden bahseden Dinçöz, "Jory Boy ile bir düet çalışmalarının olacağını" söyledi. Ünlü şarkıcı daha sonra, "Hala assolist olduğunu düşünüyor musun?" sorusuna cevap olarak "Hayır. Ben son assolistim. Gazinolar da kapandı zaten" cevabını verdi.

"KAZMA KÜREK ALSA ELİNE HER YERİ YIKAR"

Tam bu anda söze giren Mahmut Tuncer ise "O dönem büyük bir ses getirmişti. Kazma kürek alsa eline her yeri yıkar" ifadelerini kullandı ve bütün salonu hem şaşırttı hem de güldürdü.