Performansı üzerinden linç edilmeye çalışılan Tamer Karadağlı'ya Volkan Severcan'dan destek!

Tamer Karadağlı'ya sosyal medyada uygulanan linç kampanyasına meslektaşlarından dur geldi. Önce gazeteci Mehmet Demirkol ile Engin Günaydın şimdi de Volkan Severcan, Tamer Karadağlı'nın linç edilmeye çalışılan performansına yönelik övücü açıklamalarda bulundular.

Tamer Karadağlı rol aldığı son projesindeki performansıyla bazı kesimler tarafından linç edilmeye çalışılıyor. Başarılı aktörün kötü şive yaptığını iddia edenlere karşılık, performansının oldukça iyi olduğunu söyleyenler de mevcut. Son olarak gazeteci Mehmet Demirkol ile dizinin yazarı Engin Günaydın, Tamer Karadağlı'nın performansı ile ilgili övücü yorumlarda bulundular. Bu isimlere son olarak Volkan Severcan eklendi. Severcan hem meslektaşı hem de askerlikten bu yana arkadaşı olan Karadağlı'nın performansı için övgü dolu bir paylaşımda bulundu.

TAMER KARADAĞLI'YA VOLKAN SEVERCAN'DAN DESTEK

Severcan paylaşımında, "Arkadaşım, kardeşim ayrı ama olağanüstü bir performans... Tebrik ediyorum. "Tamer Karadağlı"... Tüm ekip müthiş bir iş çıkarmış... Emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum..." ifadelerine yer verdi.