Pelin Öztekin'den duygusal Rasim Öztekin paylaşımı: Ah be baba neden her şey bu kadar zamansız?

Türk dizi, sinema ve tiyatronun unutulmaz isimlerinden olan merhum sanatçı Rasim Öztekin'in kendisi gibi oyuncu olan kızı Pelin Öztekin sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yürek burktu. Çocukluk yıllarında babasıyla çekildiği bir kareyi paylaşan güzel oyuncu, 'Ah be baba neden her şey bu kadar zamansız?' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz ay kalp krizi geçirmesi nedeniyle hayat gözlerini yuman usta sanatçı Rasim Öztekin, sevenlerini yasa boğarken kızı Pelin Öztekin, yaptığı paylaşımla takipçilerini duygulandırdı.

Çocukluk yıllarında babası ile çekildiği bir kareyi takipçileri ile paylaşan Pelin Öztekin, şu ifadeleri kullandı:

'Zamanla dediler. Zaman? O kadar kifayetsiz kalıyor ki bu söz şu anlarda. Ben söyleyeyim Babiş, hiç zamanla geçmiyor gidişin hatta daha da derinleşiyor sensizliğim. Gittiğin turne, çektiğin film diye kendimi kandırdığım boşluğun ansızın vuruyor içime. Keşke içimi çıkarıp koyabilsem önüme!

"Ne yapıyorsun Peloş" diye arayıp, sormayalı tam 40 gün oldu. Ben kime anlatacağım şimdi yaptığım salaklıkları, öf yaa bir de başıma bu geldi diye isyanımı. Başardığım işlerin aferini de sensiz yarım kaldı. Arkanda bıraktığın ayak izlerine basarak senin yolunda yürümeye devam ediyorum ama o ayakları yere sağlam bastığı için gurur duyduğun kızın bu aralar biraz yorgun, çaresiz. Sesimden anladığın tüm hislerim şimdi sessiz, içimde kocaman bir çığlık.

Bağırsam duyar mısın? Duysan gelir misin? Ahhh be baba neden her şey bu kadar zamansız! Çook özlüyorum, çoook seviyorum seni'