Pelin Öztekin Galatasaray-Trabzonspor derbisinde karakolluk oldu

Rasim Öztekin'in kendisi gibi oyuncu olan fanatik Galatasaray taraftarı kızı Pelin Öztekin, 23 Ocak'ta oynanan Galasatasaray-Trabzonspor derbisinde karakolluk oldu. Pelin Öztekin'in de adının karıştığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Babası merhum sanatçı Rasim Öztekin gibi fanatik derecede bir Galatasaray taraftarı olan oyuncu Pelin Öztekin, Galatasaray-Trabzonspor maçının oynandığı akşam karakolluk oldu. Sabah'ta yer alan habere göre; 23 Ocak tarihinde Seyrantepe Stadyumu'nda oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçını izlemeye giden Pelin Öztekin, derbiyi locada arkadaşlarıyla izledi. Bu sırada Öztekin'in iş insanı arkadaşı Kerem Argüden ile yan localarında maçı takip eden iş insanı Osman Altunterim arasında tartışma çıktı.

KARAKOLLUK OLDULAR

Yan locadaki iş insanı, Pelin Öztekin ve arkadaşlarının bulundukları locayı bastı. İki iş insanı arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Ünlü oyuncu iki ismi ayırmak istedi ancak iddiaya göre Altunterim ünlü oyuncuya, "Sen kimsin neden buradasın, seni buraya kim aldı" gibi saldırgan laflar söyledi. Güvenlik ekiplerinin olay yerine gelmesi sonrası taraflar karakola götürüldüler.

BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Pelin Öztekin sözlü şiddet girişiminde bulunduğu gerekçesiyle Osman Altunterim'den şikayetçi oldu. Altunterim de Öztekin'den hakaret ve tehditlere maruz kaldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Olay hakkında soruşturma başlatıldı.