Pelin Karahan'dan dikkat çeken sözler: Beni özledi, ekranda görmek istiyor

Ünlü oyuncu Pelin Karahan önceki gün gerçekleştirilen bir davette boy gösterdi. Gazeteciler ile sohbet eden Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay'ın kendisini ekranlarda görmek istediğini söyledi.

Etiler'de gerçekleştirilen bir etkinlikte görüntülenen Pelin Karahan, basın mensuplarının kendisine yönelttiği sorulara cevap verdi. Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay'ın geçtiğimiz haftalarda söylediği "Eşim oynamadığı sürece ben dizi izlemiyorum" sözlerine açıklık getirdi.

"Çok güldüm ona" diyen Pelin Karahan; "O hâlâ 'Kavak Yelleri'nde kaldı. Yok ya şaka bir yana izliyor o da 'İnci Taneleri'ni falan... Beni özledi o ekranda görmek istiyor. Ben de kendimi özledim aslında ama uygun karakter ve uygun rol çok önemli. 3 - 5 bölümde biten bir projede olmak istemem" ifadelerini kullandı.

Pelin Karahan, gazetecilerin, "Marka takıntınız var mı?" şeklindeki sorusuna ise "Ayakkabı ve çanta konusunda sanırım marka takıntım var. Çoğu zaman var. Kıyafette daha makul şeyler alabiliyorum ama ayakkabı ve çanta bence kıyafeti gösteren bir şey. Onlarda biraz marka olsun istiyorum. Her şey çok pahalandı artık. Benim bu arada dokunup almam lazım. Uzaktan internetten alamıyorum" diyerek güldü.