Pelin Karahan çok zayıfladı: Sana ne olmuş böyle!

Pelin Karahan, Ramazan Bayramı tatilini Bodrum'da geçirmek için gittiği Yalıkavak'ta yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Gazeteciler ile sohbet eden Pelin Karahan, 11 kilo verdiğini ve kendisini görenlerin şaşkınlık yaşadığını söyledi. Ünlü oyuncu, ''Görenler şaşırıyor, 'Sana ne olmuş böyle?' diyorlar!'' dedi.

Kavak Yelleri ve Muhteşem Yüzyıl gibi ses getiren projelerde rol almış olan ünlü oyuncu Pelin Karahan, Ramazan Bayramı tatilini Bodrum'da geçiriyor. Pelin Karahan geçtiğimiz gün Yalıkavak'ta yürüyüş yaparken görüntülendi.

Karahan, "Çocuklar için geldik. Çok yoğun bir tempodan çıktığımız için böyle dinlenmeye ihtiyacım vardı. Bedri Bey de burada çocuklarla evde. Ben de yürüyüşe çıktım. Spor yapmaktan keyif alıyorum." dedi.

Zayıfladığı için hayranlarının şaşırdığını ifade eden ünlü oyuncu, şunları söyledi: "11 kilo verdim, hala da devam ediyorum. Çok yoğun bir çalışma tempom olduğu için artık kendi gidiyor. Sağlıklı olduğum için sorun yok. Beni uzun süredir görmeyen arkadaşlarım şaşırıyor, 'Sana ne olmuş böyle!' diyorlar."