Pelin Karahan efsane projesiyle tozu dumana katacak! Broadway'den İstanbul'a...

Başarılı oyuncular arasında gösterilen Pelin Karahan, hayranlarını sevindirecek bir projeyle geliyor. Kavak Yelleri'ndeki performansıyla göz dolduran ve iyiden iyiye tanınan güzel oyuncu ardından Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mihrimah Sultan rolüyle kariyerinde zirveyi oynadı. Son olarak Bir Zamanlar Kıbrıs/Kıbrıs: Zafere Doğru diziyle adından söz ettiren oyuncu bambaşka bir yapımla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kavak Yelleri, Muhteşem Yüzyıl gibi projelerle tanınan Pelin Karahan bambaşka bir projeyle izleyici ile buluşacak. Şu sıralar tiyatroya büyük önem veren oyuncu Karahan, yeni dönemde müzikal bir oyun için başlangıç verdi. Oyuncunun hayranları Pelin Karahan'ı tiyatro sahnesinde farklı bir deneyimle izleme şansı yakalayacak.

Müzikal için şan derslerine başlayan oyuncu Karahan, Ben sinema filmini bitirdim, şimdi tiyatro devam edecek. Bir de bir güzel müzikalimiz var, Haldun Dormen ve senfoni orkestrası ile birlikte. Broadway'den İstanbul'a Müzikaller adında. Birkaç oyunluk bir iş olacak, güzel bir kadrosu var. Onun şan dersleri, dans dersleri ve provaları var" şeklinde açıklama yaptı.

Oyuncu ayrıca, dikkat çekici bir oyuncu kadrosunun da olacağının altını çizdi. Canan Ergüder, Asuman Dabak, Emre Altuğ, Pelin Akil gibi isimlerin de yer aldığı 10 kişilik bir kadro ile yola çıktıklarını duyuran Karahan, bu proje için heyecanlı olduğunu dile getirdi.