Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin ikizleri 2 yaşında... Sosyal medyadan kutladı

Oyuncu çift Pelin Akil ve Anıl Altan'ın ikiz kızları 2 yaşına girdi. Sosyal medya hesaplarından doğum gününden kareleri paylaşan Pelin Akil duygusal bir not düştü. Akil, paylaşımında 'Ne yorum yazayım ki bence ilk fotoğrafta tüm duygular belli... Bugün harika bir gündü. Son fotoğrafta da duygular sel. Canım kocam seni çok seviyorum. Canım sarı papatyam ve sarı kelebeğim iyi ki doğdunuz güzel kızlarım' ifadelerini kullandı.

Başarılı oyunculuk performansı ile ekranların aranılan yüzlerinden olan Pelin Akil ve meslektaş eşi Anıl Altan çiftinin ikiz kızları 2 yaşına bastı.

Ünlü çift, kızları için doğum günü düzenlerken aile arası bir kutlama yaptı. Kızlarının doğum gününden kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Akil, şu ifadeleri kullandı:

'Ne yorum yazayım ki bence ilk fotoğrafta tüm duygular belli... Bugün harika bir gündü. Son fotoğrafta da duygular sel. Canım kocam seni çok seviyorum.

Canım sarı papatyam ve sarı kelebeğim iyi ki doğdunuz güzel kızlarım. Bugün yanımızda olan ve olmayan ama onun dışında da sizi daha görmeden kalpten seven kocaman bir aileniz var.

Şükürler olsun. Sağlıklı ve mutlu olun ben Allah 'tan başka ne isterim. Sizleri çok ama çok seviyorum'