Pelin Akil ve Anıl Altan çiftine büyük şok! Beş yıldızlı otelde soyuldular

Yaptıkları paylaşımlarla sosyal medyada fenomen olan oyuncu çift Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin masaj keyfi tatsız bitti. Eşi Pelin Akil’le Kalamış’ta bulunan beş yıldızlı otelde masaj yaptıran Anıl Altan, ‘Özel eşyalarımı çaldılar’ diye isyan etti.

Oyuncu çift Pelin Akil ile Anıl Altan'ın masaj keyfi, tatsız bitti. Ünlü ikili, geçtiğimiz gün Kalamış'taki lüks bir otelin SPA merkezine gitti. Altan, masaj öncesi özel eşyalarını buradaki görevliye teslim etti.

Takvim Gazetesi'nden Zuhal Sadioğlu'nun haberine göre iki kişi 470 TL ödeyip yaptırdıkları bir saatlik masaj sonunda saat, bileklik ve yüzüğünün olduğu özel eşyalarını teslim almak isteyen Anıl Altan şok yaşadı.

Eşyalarının SPA merkezinde çalışan kişi tarafından kasten alındığını iddia eden Altan, isyan etti: "Masör arkadaş tarafından alınan özel eşyalarım, sonrasında bıraktıklarını iddia ettikleri yerde bulunamayınca ellerinden 'geçmiş olsun' demekten başka bir şey gelmediklerini ilettiler. Telafi ya da müşteri memnuniyeti bulamayacağınız için giden arkadaşları uyarayım!"

O OTELDEN AÇIKLAMA

Öte yandan çıkan haberlerin ardından ünlü otelden açıklama geldi. Bir basın açıklaması yayınlayan yönetim, şunları dile getirdi:

"Sağlıklı Yaşam ve Spor Kulu¨bu¨mu¨zu¨ du¨zenli aralıklarla kullanan Anıl Altan ve Pelin Akil, 2015’ten beri çeşitli marka iş birlikleri taleplerine her zaman olumlu dönu¨ş yaptığımız, otelimizin du¨zenli misafirleridir. Kendileri, otelimizi son kullanımlarında aldıkları masaj terapisinde terapistimize teslim ettiklerini iddia ettikleri bileklik, masaj esnasında Anıl Altan tarafından bileğini rahatsız ettiği için çıkartılıp terapistimize baş ucundaki sehpaya konması için verilmiştir ve terapi boyunca rahatlıkla görebilecekleri bir konumdadır. Anıl Altan masaj terapisinden sekiz saat sonra bilekliğinin kayıp olduğunu beyan etmiştir, bunun u¨zerine Anıl Altan ve Pelin Akil’in kullandığı tu¨m mekanlarda detaylı arama yapılmıştır ancak bileklik bulunamamıştır ve bu sekiz saat içinde bilekliğinin çalındığını iddia ettiği masaj odasına onlarca çalışan ve misafirimiz giriş çıkış yapmıştır.

Bugu¨n basından öğrendiğimiz kadarı ile Anıl Altan’ın yu¨zu¨ğu¨ ve başka özel eşyaları da kaybolmuştur, ancak kendisi bize bilekliği dışındaki herhangi bir eşyası ile ilgili bir bildirimde bulunmamıştır. Kamera kayıtları ve çalışanlarımızın ifadeleri incelendiğinde, Anıl Altan ve Pelin Akil’in iddialarını kanıtlayacak hiçbir veriye ulaşılamamıştır. Kendileri, yalnızca iddialarını baz alarak çalışanlarımızı zan altında bırakmamızı ve yaptırım uygulamamızı talep etmektedirler.

Hırsızlığa uğradığını du¨şu¨nen her kişinin yapması gereken hakkını hukuki yollardan aramak olmalıyken, kendileri hiçbir resmi kuruma bildirimde bile bulunmayıp bunun yerine sosyal medya hesaplarından kurumumuza karşı linç ve karalama kampanyası başlatmıştır. Misafir memnuniyetinde u¨st seviye başarıyı yakalayan ve sayısız uluslararası kalite ödu¨lu¨ne sahip tesisimiz, Anıl Altan ve Pelin Akil tarafından başlatılan bu iftira, suçlama ve karalama kampanyasına karşılık hukuki su¨reci başlatmıştır."