Pelin Akil 'ikizleri arasında ayrımcılık yapıyor' sözlerine fena patladı!

İkiz kızları Alin ve Lina ile sosyal medyada ilgi çeken paylaşımlarda bulunan Pelin Akil, takipçilerinin 'ikizleri arasında ayrımcılık yapıyor' yorumlarına sinirlendi. Akil, 'Bir bitmediniz ya gerçekten. İnsan çocuklarını ayırabilir mi?' ifadelerini kullandı.

Kendisi gibi oyuncu olan Anıl Altan ile evli olan ve ikiz kızları bulunan Pelin Akil, kızları Alin ve Lina ile sosyal medyada eğlenceli fotoğraf ve videolar paylaşıyor. Oldukça ilgili gören bu paylaşımlara, Akil'i rahatsız edici yorumlar da geliyor. Son olarak kızlarından Lina ile yürüyüş anlarına ait bir görüntüyü sosyal medyada paylaşan Akil'e bazı takipçileri, 'Bunu kucağından ne zaman indireceksin. Biraz da Alin'i kucağına al, garibim ana kucağını hissetsin.' yazdı.

Daha önce de benzeri yorumlar alan oyuncu, gelen yoruma çok sinirlendi. Akil yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

'Birkaç tane de kızıyorsunuz ama öyle hissettiriyorsunuz' diyen var. Arkadaşlar Alin kucak sevmiyor. Alin, kucağa alınınca inmek istiyor. Bunu açıklamama gerek mi var? Onunla da başka şeyler yapıyoruz. Birbirimize koşup sarılıyoruz.

Ama kucak sevmiyor. Bunu açıkladığıma inanamıyorum. İnsan çocuklarını ayırabilir mi? Ve bunu yazanlar anneler, inanılmaz. Bakıyorum bazen sayfalarına tek çocuğu var. İki tane çocuğun olunca mı anlarsın diyeyim? Ne diyeyim?'