12 ay sonra yine yapılmayanı yapacak! Pelin Akil başladığı noktaya geri dönüyor!

Pelin Akil'in Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda sezon finalinden birkaç bölüm önce diziye veda etmesi seyirciyi şok etmişti. Bir süre önce güzel oyuncunun yeni sezonda yer alacağı proje de netlik kazanmıştı. Pelin Akil, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da da partner olduğu Oktay Kaynarca'nın yeni projesi olan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli projede yer alacak. Çekimleri yurt dışında da yapılan dizinin Eylül ayının sonlarına doğru atv ekranlarında izleyicisiyle buluşması bekleniyor.

Barbaros Akdeniz'in Kılıcı dizisinden sezon sonu ayrılan Pelin Akil yeni rotasını çizdi. Sevilen dönem dizisi Barbaroslar Akdeniz Kılıcı'nda sezon sonu hem Engin Altan Düzyatan'ın hem de Pelin Akil projeye veda etmesi izleyicileri şaşırtmıştı. Projeye veda eden Pelin Akil'in yeni dizisi kısa bir süre önce açıklandı. Güzel oyuncu yeni sezonda atv ekranlarında yayınlanacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizide Firuze karakterini canlandıracak.

SEZON FİNALİNDEN ÖNCE AYRILMIŞTI

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın sezon finali bölümünden birkaç bölüm önce Isabel'i canlandıran Pelin Akil diziye veda etmişti.

YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

Kendisine gelen projeleri değerlendiren Pelin Akil, Oktay Kaynarca'nın yeni projesi olan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli projede izleyici karşısına çıkacak.

Arka Sokaklar'a dönmesi beklenen isimden sağlam ters köşe! Sağ gösterip sol vurmaya hazırlanıyor!

ÇOK YAKINDA BAŞLIYOR

Çekimleri devam eden dizinin Eylül ayının sonlarına doğru atv ekranlarında olması bekleniyor.

PELİN AKİL KİMDİR?

Pelin Akil, 17 Nisan 1986 tarihinde İstanbul'da doğdu. Pelin Akil ilk ve en çok konuşulan deneyimini 2007-2011 yılları arasında FOX'ta yayımlanan Arka Sıradakiler dizisiyle yaşamıştır.

Anne tarafından Makedonya göçmeni, baba tarafından ise Boşnak asıllıdır. Arka Sıradakiler dizisinde oynarken tanıştığı oyuncu Anıl Altan ile 2016 yılından beri evli olup ikiz kız çocuğu sahibidir.