Paylaşımı tepki çekmişti... Twitter Leman Sam'ın tweet'ini sildi

Leman Sam, geçtiğimiz gün Twitter hesabından ''Soysuz Araplar'' ifadesini kullandığı paylaşım ile tepkilerin odağı oldu. Twitter Leman Sam'ın tweet'ini sildi. Sam, tweet'inin silinmesinin ardından ''Bir dini ve ırkı hedef almam. Genelleme yapmam yanlış olabilir'' paylaşımında bulundu.

Katarlı bir sürücünün Bahçeşehir'de köpeğe çarpıp kaçmasına ilişkin Leman Sam, "Soysuz Araplar" diyerek yaptığı paylaşımla tepkilerin odağı haline geldi. Twitter, gelen tepkilerin ve şikayetlerin ardından Sam'ın tweet'ini sildi.

Leman Sam, attığı tweet'te "Yıllar önce bu soysuz Araplar'a tepkili olduğum için uzun süreli linçe maruz kalmıştım, şimdi herkes ne mal olduklarını anladı. Daha bunlar iyi günler, ekmeğe ortak yakında toprağa da ortak olacaklar. Bıçaklamalar, tecavüzler, sonu yağmadır bunun. Hiç şikayet etmeyin, göz göre göre geldi" ifadelerini kullandı.

Sam'ın tweet'inin silinmesinin ardından yeni bir paylaşımda bulunarak şunları yazdı:

"Çocuklara hayvanlara yeşil alanlara yapılan her türlü hainlikler karşısında, hangi ülke veya ırk olursa olsun tepkim aynıdır. Bu kez katarlı idi. Bir dini ve ırkı hedef almam. İlk kez böyle bir mesaj atmadım. Genelleme yapmam yanlış olabilir."

Şarkıcı Leman Sam'ın "ayrılıkçı" paylaşımına tepki